Har fixat mitt hår

(null)

(null)

@hairbytherese.se  @cityfrisörerna 
Det blev många timmar men det var de värt. Jag är jätte nöjd och även mer än nöjd. Klippte håret  över en dm. Men med tanke på hur det såg ut så var det välbehövligt. 
Så Tack till Therese och jag kommer tillbaka

Min ungdomskompis Kjelle dog i cancer för ett par dagar sedan.  Sådan fruktansvärd sjukdom som man inte själv kan ha kontroll över. Man måste förlita sig på att man träffat rätt läkare och att man även tror på sig själv 
Sådana här stunder kommer min egen ( som jag kallar det) cancerångest över mig. Jag vet att jag inte blir fri den men på något underligt vis så glömmer jag bort det och livet rullar på som vanligt. Snart dax för min kontroll igen. De är då man hoppas att läkaren läste rätt på provsvaren , att jag inte får en läkare som inte är en läkare mm.  
När  jag tänker tillbaka på  Kjelle  och vårat " BallaTuggumigäng" bestående av Lena, Karin, jag, Tomas ( Förlite), Kjelle och Totte• så blir jag glad.  Tonåringar som växte upp tillsammans på Lidingö.
Vi levde här och nu , och trodde aldrig att livet ska ta slut en dag. Växa upp och bli stora skulle vi men inte äldre och gamla...... Det var bara andra som var och skulle bli det .... For Evert Young 💜 (null)
Mina tankar går till hans Familj. 
Det finns en glädje större än sorgen ...... Glädjen att minnas

Lotta