Det blir hoppigt 174

18/11 1974


Jag, Madde, Katti och Cilla var på bio och såg Juggernaut på Park Sturegatan 18 med Richard Harris, Omar Sharif av Richard Lester. 
Filmen handlar om hur en man hotar att spränga ett kryssningsfartyg i luften om han inte får £500 000 (engelska pund). Handlingen kretsar kring försöken att desarmera sprängladdningarna.

Kolla noga så står det att det är en färgfilm på bio - mycket var i svartvitt fortfarande 1974      bild 1


Ett kvitto från Uppsala den 16/8 1974.  Åtta stycken mellanöl, som då fram till 1977 var 4,5 procent... ganska billigt iallafall 👍🏽

Sedan var det kräftskiva i Johannesfors 14/8

15/8 Var vi hos Bitte och Kent fixade öl
16/8 Träffade Hannu Pöllenen och Surströmmingspremiär. Lämnade igen 45 spänn till Argo.
17/8 Snart hem till Stockholm och Lidingö igen.  Kräftskiva i Lövstabruk. Var med Melbis och Gurkan. Vi hade jätte kul


Ja detta festande "på landet" var ju hur kul som helst. Pappa och mamma trodde att

det var farligare i stan, alltså på Lidingö och Stockholm. Men de skulle bara vetat hur vilda fester och danskvällar vi hade. Min Pappa skickade upp mig till landet varje helg för där var de lugnare? Eller var det för att där såg ingen vad att hans Dotter gjorde ? Som var en helt normal tonåring förmodligen?
Jag tror att det var för att min mamma och pappa har aldrig varit bra på detta med flickor. Men jag älskar dem för vad de var och gjorde för mig. Jag älskar alla år i Berkinge och alla de människor jag mötte under de åren.... Kärlek till er alla. Speciellt till Susanne Andersson och hennes härliga Familj ❤️
 Mera upptåg kommer
Lotta