Prick fritt ....

...,. Fick en stämpel i går ( dom dockan på tecknade filmen på julen) , ett stort OK!


Just nu sen kl. 24.30 i natt har jag ätit cortison och allergitabletter så jag klarar  kontrasten i dag 12.30 , ska då röntga njurarna. Mår ju inte jätte bra av denna höga cortison och behandling. Men tur de finns. Svårast är att nu hålla urin i 2 timmar innan. 


När man ändå är i farten så kan man ta en sväng senare till mammografin  också .


Ändå är jag röntgad från huvud ner till tår för ett tag sedan .., men jag tycker att vi i Sverige har bra vård för det mesta . Men jag vet att i mitt yrke där får vi slita för att vissa ska få hjälp. Men vi måste se helheten .
Igår var min yngsta Dotter Jenny och Barnbarnet Leo med till IKEA och hjälpte mig. Leo kunde inte äta eller tänkas gå in på IKEA fören han hämtat "hans kundvagn". 
Sedan körde han lite som han ville efter pilarna på golvet. Lite väl vida tag i kurvor och svårt med stopp ibland . Då fick trafikledaren ( Jenny) springa efter eller ropa stopp 😂😂😂 Men Leo själv var nöjd. Leo hittade en vilsen "Noshörning" ( gosedjur) som fick åka med i kundvagnen. De trivdes så bra med varandra att de inte ville skiljas åt. Trafikledaren frågade mig om Leo skulle fylla tre år och blev därefter godkänd som tre-åring. Alla vet hur envis dom vagnförarna kan vara. Men som den kille han är så åkte noshörningen på golvet och nu var vi på lagret . Leo prövade solstolarna  och nu vet mormor vad och vilka Leo älskar....😂😂 Noshörningen plockade Mormor upp och la på en hylla. Den såg lite besviken och ledsen ut faktiskt - kanske nästa vagnförare ser den👍🏽

Sedan var jag och mina döttrar och barnbarn här . Lite bilder från dagenBada i vattenspridaren en stund . Noras första sommar med vattenlek i "otäckt gräs" . Hon gick runt och sa AJ Aj så Malin satte på henne skor och då vart det full fart


Lotta

#1 - - Jenny :

💞💞💞💞

Svar: Ok
Lotta

#2 - - Jenny :

💞💞💞💞

Svar: 👍🏽💜💜
Lotta

#3 - - Jenny :

💞💞💞💞

Svar: Tack
Lotta

#4 - - Jenny :

💞💞💞💞

Svar: Vad skönt 👍🏽
Lotta