Sjukhuset...,,,

....hade jag inte räknat med att hamna på. Jag besökte världens bästa HC som heter Eira efter jobbet. Hade hosta, svårt att röra mig och fick dåligt med luft. 

De skickade mig till Sjukhuset för att tydligen när man har en aktiv tumörsjukdom så kan man få blodproppar i lungorna. Ja kanske påandra ställen med men i mitt fall trodde man det och ville ha en ordentlig undersökning av mig.
Fick vara på sjukhuset  15.04-01.00  Men det var ingen propp och mitt blod är ok, alltså inte för tjockt och inte för tunt... 🙃😀


Så nu väntar jag på röntgen , alltså skiktröntgen . Då de känns som om man kissar på sig och blir kall i halsen av skiten de sprutar intravenöst  💥🙄usch !!!


I kväll hade Auroragruppen - KF.heros.se -träff  på Mac Donalds. Det är en grupp för tjejer med funktionsnedsättning . Många tjejer med funktionsnedsättning lever i något jag kallar "gränslandet". De har egna lägenheter, jobb och annat. Vi gör tjejgrejer på deras vilkor och förutsättningar ex. Går ut och äter, testar olika gym, pratar män/killar, bio, shoppar, får stödi olikafrågor  socialt och känslomässigt och nu i sommar så blir det en weekendsemester tillsammans med bad och sol...  
Lotta