Det är kärlek...,

Leo och Isabelle var hos oss i går. De är så mysigt. Vi pärlade, ritade och spelade Bamsespelet flera gånger. Leo vann flest gånger och var så nöjd. 


Vid lunch säger hans stora syster Lillisen att maten var jätte god och påpekar snabbt "fast Kusin Noras köttfärssås är godare "  och Leo håller bestämt med. Trots sin andra portion 💙❤

Sedan efter maten kramar jag om Leo och säger att " jag älskar honom" så svara han: "Jag älskar Nora" 💙❤
Underbara lilla Gogubbe 😘
Denna Lilla älskade 
Kusin Nora ( mitt tredje barnbarn) är sjuk. Mormor fick äran att besöka Doktorn med henne och Mamma Malin på grund av väldigt hög feber som inte vill gå ner. Farfar och Farmor ställde upp och skjutsade ( tur de finns ).Det blev "stick i finger " på Nora och det tyckte Nora var fullständigt brutalt gjort  av sjukvårdspersonalen. Så fort hon sedan såg fingret och det blå plåstret på var hon i det närmaste otröstlig och arg på personalen. Där emellan fick de tala med henne men råkade fingret  bli inom synhåll så .....Själv har jag varit på Hälsocentralen och bytt omläggning på såret. Måste nog dit igen för det kliar av klistret från det hon lagt om med.  Så drygt ! 

Snart väntar jobbet efter 6 dagar..,,


En kaffe först 👍🏽